Igazgatói tájékoztatás

 a jövő hét programjairól

Tisztelt Szülők!

A jövő héten 6 országból érkeznek vendégek, diákok és tanárok iskolánkba, az Erasmus+ pályázat biztosította lehetőség keretében: Portugáliából, Németországból, Törökországból, Finnországból, az Egyesült Királyságból és Szlovákiából. A hét programjainak jelentős része ennek jegyében telik majd iskolánkban. Természetesen lesz rendesen tanítás, de egyik nap tanórákra ülhetnek majd be a vendégek, másik nap rendezzük a Bábel napot, harmadik napon tartunk egy gálát a Hagymaházban és két napon Szegedre és Budapestre látogatnak el néhány diákunk és tanárunk kíséretében.

Ezért április 19-én, kedden ebéd után napközi nem lesz, de ügyeletet tartunk 16.00-ig. Így, amennyiben igényelnek felügyeletet gyermekük számára, kérjük, azt az üzenőben írásban jelezzék. Az alsó tagozatosokat 13.15-kor engedjük haza. A felső tagozatosok közül többen részt vesznek a Bábel napi programon, így ők napközi helyett ezen a programon vesznek részt. A hazamenő felsősöket 13.30-kor engedjük el az iskolából.

Április 20-án, szerdán 14.30-tól tartjuk a Hagymaházban a gálát, ahol fellépnek a vendég iskolák diákjai és a mi 4. évfolyamosaink is. A gálán 3-8. évfolyamig minden diákunknak kötelező a részvétel. Az 1-2. évfolyamnak napközit tartunk. Kérjük, hacsak halaszthatatlan programja nincs gyermeküknek, tegyék lehetővé, hogy ezen a gálán részt vegyen. Ez utóbbi esetben írásban kérjék el az osztályfőnöktől. A gyerekeket 16.00-kor engedjük haza a Hagymaháztól, ezért feltétlenül oda jöjjenek érte, ha nem egyedül megy haza. A Hagymaházba nem visszük az iskolatáskát, mert nem tudják ott elhelyezni az előadás alatt, másnapra ezért házi feladatot nem kapnak diákjaink. A csütörtöki felszerelést egy kis táskába rakva tudják elhozni másnap. 

Minden kedves érdeklődő szülőt szeretettel várunk a gálára!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

 

Makó, 2016. április 14.

Szűcs Péter

igazgató