Igazgatói tájékoztatás

 az év végi programokról

Tisztelt Szülők!

1. Jövő héten szerdán, június 15-én tartjuk intézményünk hagyományos programját, a SZIGNUM napot. Gyülekező ¾ 8-kor lesz az iskola udvarán, SZIGNUM pólóban. A délelőtti programok után napközit tartunk 16 óráig. Amennyiben gyermeküket korábban szeretnék elvinni, ebéd után megtehetik. 

2. Az iskolai ingyenes tankönyvek leadására június 13-án, a délelőtti órákban van lehetőség. Kérjük, gondoskodjanak arról, hogy ezek a tankönyvek benne legyenek gyermekük iskolatáskájában. 

3. A nyári szünet 2016. június 16-ától 2016. augusztus 31-éig tart. 

4. 2016. június 19-én, vasárnap lesz nyolcadik osztályosaink ballagása. Diákjainknak gyülekezni ¾ 8-kor kell az iskolában. A program várhatóan 12 órakor ér véget, gyermekeikért ezt követően az iskola belső udvarára jöhetnek a kedves szülők. A ballagási ünnepségen a részvétel tanulóinknak kötelező, a megjelenés ünnepi öltözetben, nyakkendővel. Kérjük, az alkalomra lehetőségeik szerint, virágokkal járuljanak hozzá. 

5. A tanévzáró ünnepségre 2016. június 22-én, szerdán 16 órakor kerül sor a templomban. Gyülekező 15:30-tól az iskola előtti téren. Megjelenés ünneplőben, iskolai nyakkendővel. A tanévzáró után az osztályokban történik a bizonyítványosztás, várhatóan 17 órától. 

Makó, 2016. június 9.

Tisztelettel: Szűcs Péter igazgató