Tankönyvosztással kapcsolatos információk

 Tisztelt Szülők!

Fontosabb információk  a tankönyvosztással kapcsolatban:

Az 1., 2., 3. és 4. évfolyamokon tanuló diákok számára a tankönyvekért nem kell a szülőnek fizetni, csak a későbbiek folyamán megadott időpontban kell,hogy bejöjjenek a tankönyvekért.

Az alsós kéttannyelvű tankönyveket, a korábbi értesítéseknek megfelelően, itt helyben kell kifizetni a tankönyvek átvételekor.

 

Az 5., 6., 7. és 8. évfolyamokon tanuló diákok közül az ingyenességre jogosultaknak csak a jogosultságot igazoló irat/ok bemutatása esetén tudjuk kiadni a tankönyveket, ezért azt feltétlenül hozzák magukkal. A kéttannyelvű tankönyveket, a korábbi értesítéseknek megfelelően, itt helyben kell kifizetni a tankönyvek átvételekor.

 

Az 5., 6., 7. és 8. évfolyamokon tanuló diákok közül a fizetős diákoknak a csekket a tankönyvekkel együtt fogjuk odaadni, amit 15 napon belül kell kiegyenlíteniük. 

 

Lehetőség van a Kello-s számla online kifizetésére is a Kello szülői felületen, a  szuloifelulet.kello.hu weboldalon. Amennyiben ez megtörtént, a kezelő felületen ez láthatóvá válik, és már nem fognak Önöknek csekket küldeni. Ez esetben kérnénk, a befizetés tényét valamilyen módon igazolni a tankönyvek átvételekor. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2016/2017-es tanévben a Kello bankszámlaszáma, melyre a befizetéseket/utalásokat küldhetik a következő:

64400068-30107825-11100049

A korábbi évek csekkjei nem felhasználhatóak befizetés céljára.

 

A közvetlenül a kiadótól rendelt tankönyveket és az 5. és 6. évfolyamok kéttannyelvű könyveit, a korábbi értesítéseknek megfelelően, itt helyben kell kifizetni a tankönyvek átvételekor.