Tanévkezdő információk

  Tankönyvosztás, tanévnyitó időpontok és tudnivalók:

 

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK AZ ÉVKEZDÉSSEL KAPCSOLATBAN

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

A tankönyvosztás 2016. augusztus 29-én, hétfőn 7-11 óráig és 14-18 óráig, augusztus 30-án, kedden 7-11 óráig lesz.

Ekkor kell kifizetni az elsős és ötödikes diákoknak az iskolai nyakkendőt, elsősöknek a SZIGNUM pólót és szabadon vásárolhatók toll, tornazsák…

A diákigazolvány ügyintézéséhez a NEK adatlapot (Okmányirodában készíttethető), kedvezményes ebéd és tankönyvvásárláshoz a megfelelő igazolásokat kérjük, hozzák magukkal (bankszámla kivonat családi pótlékról, határozat gyermekvédelmi kedvezményről).

A Magán Zeneiskolai jelentkezéseket is ekkor intézzük, annak, aki nem adta le tavasszal a jelentkezését. Hangszeres tanulmányok és a kötelező néptáncra való jelentkezési lapok kitöltése lesz aktuális.

A tankönyvosztásról további részleteket találnak iskolánk honlapján (befizetés, csekk, ingyenesség, kéttannyelvű könyvek).

A tanévnyitó 2016. augusztus 31-én 16.00-kor kezdődik a templomban. Gyülekező iskolai ünneplőben 15.30-tól az iskola előtti téren.

Veni Sancte, tanévnyitó szentmise szeptember 4-én, vasárnap 9.00-kor lesz a belvárosi római katolikus templomban, melyre az egész családot szeretettel várjuk.

Az első szülői értekezlet szeptember 5-9 között várható.

alt