TESZ- VESZ TAVASZ 2019

 Önkéntes munkára jelentkezés itt

JELENTKEZÉSI LAP

 

A Tesz - Vesz Tavasz a Szeged – Csanádi Egyházmegye önkéntes programja, amely 2008-ban indult útjára. A program célja: ráébreszteni a fiatalokat az önkéntességre, a kreatív feladatokra, valamint arra, hogy vállalásaik és egyéni kezdeményezéseik által saját környezetük hiányosságait pótolják vagy javítsák.

Helyi akciónk:

2019. március 20-án, szerdán 14:30 és 17:30 között a kollégiumi udvart tesszük rendbe, illetve veteményes ágyásokat fogunk kialakítani. Ha elegen leszünk, akkor még egy kidőlt kerítést is helyreállítunk, lefestünk. Lehet később érkezni és korábban távozni. Gyülekező a kollégium udvar felőli fém kapujánál.

Az alsó tagozatos fiatalokat szüleikkel vagy nagyszüleikkel várjuk. Felső tagozatosaink jöhetnek önállóan is, de mivel minden segítő kéz elkél, örömmel vesszük, ha felnőtt hozzátartozóikat is elhozzák.JKérjük, hogy a fönti jelentkezési lap kitöltésével segítsék a szervezők munkáját! A jelentkezési lapon felmérjük, hogy ki milyen kerti eszközöket tud magával hozni (ásó, kapa, gereblye, zsák az összegyűjtött falevélnek…)

További  információ:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  tel: 30-8642 322

Makó, 2019. március 5.                  Kinga nővér