Fontos információk szülőknek

 

 

Kedves Szülők!

Kérjük, olvassák el ezt a tájékoztatót, majd töltsék ki az alábbi űrlapot!

Köszönjük!

 

 

I.                     Családi napunk témája idén: „Mit tehetünk közös otthonunkért, a Földért ?”

1.       1.    Ha van otthon olyan ruha, ami még jó állapotban van, de már nem használnak, hozzák be az iskolába (lehetőleg a családi nap előtt, de még aznap is lehet hozni). A családi napon lesz lehetőség ruha csere-berére.
2.    Ha van otthon olyan ruha, ami már elnyűtt, azt is hozza be: rongyszőnyeget készítünk belőle.
3.    Az állomásokon a gyerekek pontokat gyűjthetnek, amivel egy rögtönzött piacon vásárolhatnak. Ehhez a piachoz gyűjtünk kisértékű, jelképes „árukat”. Kérjük, ha van felajánlásuk, a tanáriba juttassák el. Ez lehet egy gyümölcs vagy bármi más apróság. Kérés: minél kevesebb csomagolóanyagot tartalmazzon.
4.    Aki csak teheti, „autómentesen” jöjjön a családi napra!
5.    SZIGNUM-os diákok SZIGNUM pólóban jöjjenek!


program:

7:30-tól regisztráció az iskola előtti téren; ebédjegy, kürtőskalács jegy átvétele

13:00-tól és 13:20-tól két turnusban ebéd: bográcsos gulyás friss kenyérrel. Tálat, poharat, kanalat mindenki magának hozzon! Az ebéd ára egységesen  400 Ft/fő. A pénzt az ide járó legkisebb gyermek osztályfőnöke szedi október 7-ig.

 

 

 

10:00-tól 13:20-ig 30-féle játékos állomás, ahol petákokat kapnak a feladatokat sikeresen teljesítők. A petákokkal a családi napra idetelepült „helyi piacon” lehet portékákat vásárolni.

 

 

II. Angol tanfolyam szülőknek – Időpont megbeszélés: október 4-én, pénteken 16:30-tól a 4.a-ban.

Mivel jelzést kaptunk, hogy még vannak érdeklődők, akik nem jelentkeztek, október 22-én, kedden 16:30-tól is lesz egy megbeszélés. A jelentkezés végső határideje: október 12. szombat. Jelentkezni lehet: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A tanfolyam az őszi szünet után indul.

 

III. 72 óra kompromisszum nélkül címmel önkéntes akció: Október 11-én, pénteken 15:00- 17:00 között és október 12-én a Családi nap után kb. 14:00-15:00 között várjuk a tettre kész felnőtteket gyermekeikkel együtt. helyszín: Kollégium udvar. Feladatok: padok, kerítés festése, levél gereblyézés…