Üzenet nyárra

Kedves Diákunk!
Végre, itt a nyár! Nem vigyáznak rátok tanáraitok, nem szólnak rátok állandóan, nem kísérnek benneteket szigorú szemekkel, de ne feledjétek, ehhez az iskolához tartoztok nyáron is!
Azt kívánjuk Nektek, hogy pihenjétek, aludjátok ki magatokat a szünetben, ha van rá alkalom, utazzatok, lássatok világot, örüljetek a családi együttlétnek!
Sok lehetőség vár… A pihenés nem jelent tétlenséget, segíts otthon a szüleidnek!
Ne feledd, Jézus Krisztus nem megy nyári szünetre, mindig veled van. Gondolj vele és szólj hozzá nap mint nap.
Tanáraid által kért nyári teendőidről se feledkezz meg – megalapozod velük a jövő év jó eredményét.
Néhány fontos közlendő a 2011/12-es tanévkezdésről:
-    Tankönyvosztás: 2011. augusztus 30-án (kedden) 8:00-17:00 óráig és augusztus 31-én (szerdán) 12:00-15:30-ig. Ekkor vásárolható iskolapóló és tetszés szerint sapka, tornazsák, toll, mappa stb. (Kedvezményekre, ingyenességre jogosító iratokat ekkor kell hozni!)
-    Tanévnyitó: 2011. augusztus 31-én (szerdán) 16 órakor lesz a templomban – gyülekező 15:30-kor az iskola előtt; megjelenés ünnepi öltözékben, nyakkendővel. A kollégisták 14 órától foglalhatják el szobájukat.
-    Első tanítási nap: 2011. szeptember 1. (csütörtök).
Jó pihenést, tartalmas nyarat kíván a SZIGNUM tantestülete

Kedves Szülők!
Intézményünkben a következő tanévtől állítjuk működésbe a pályázaton nyert tanulói laptopokat, összesen 219 db-ot. Főként az idegen nyelvi CD_ROM-ok használatához, minden tanulónak rendelkeznie kell saját fülhallgatóval. A tankönyvosztáskor lehetőséget biztosítunk ennek megvásárlására. (kb. 800 Ft).
A tanév első szülői értekezlete 201. szeptember 9-én, pénteken lesz.
Iskolánk Szülői Szervezete 2011. szeptember 24-re, szombatra családi napot szervez. Várjuk Önöket egész családjukkal!